Ens hem begut l'enteniment

A qui voleu enganyar? Aquest és el blog per a tota aquesta colla de frustrats sense cap mena de vida social ni sexual. Us adverteixo que aquest egocentrisme d'opinar per qualsevol bestiesa que passa al món és una malaltia. Jo en canvi llegeixo llibres que nomès entenc jo i escolto cintes, sí sí cintes que gravo amb la meva veu. Visca Parálisis Permanente!

martes, 24 de abril de 2007

treballadors en vaga de fam


Des de fa més d'un any una vintena de treballadors de MERCADONA es mantenen en vaga indefinida al centre logístic de Sant Sadurní d'Anoia. eL 80% d'aquests treballadors són extracomunitaris i demanen millores en prevenció de riscos laborals i que l'empresa deixi l'assetjament tant moral com físic.Tenen una acta d'una inspectora de treball que diu que l'empresa li va obstruir la inspecció durant hora. De totes maneres, han perdut el judici sobre lesió de drets fonamentals. Els treballadors denuncien que quan van voler formar una secció sindical de la CNT els van acomiadar, que a més a més, mentre estaven en vaga total els van subplantar amb 189 nous treballadors que els hi pagaven 3000€ per substitució. Heu de saber que hi ha moltes treballadores que les han maltractat psicològicament pel fet d'estar embarassades fins al punt que algunes han perdut el fill. Aquesta pràctica és general a MERCADONA arreu de tot l'estat espanyol no només a Sant Sadurní d'Anoia.
Aquesta gent indignada per la sentència judicial faran una reïvindicació aquest dijous 26 d'abril al MERCADONA entre c/Ribes i Ausiàs March a la plaça del For Pienc des de les 12 del matí i diuen que començaran una vaga de fam.
Si us plau feu-ne difusió i si podeu aneu a la concentració. Línia 1 parada Arc de Triomf
Sigueu conscients del que mengeu.

6 comentarios:

Nuria Vega dijo...

Siempre está bien conocer las condiciones de trabajo en las que se encuentran las personas que nos atienden cada día al acudir al supermercado. Con la mierda de sueldos que cobran, encima luego nos quejamos de su simpátia... ahora bien, en más de un caso, habría que mirar con una lupa. Pero currar explotados por unos cabrones que encima de pagarte una porquería te tratan mal... eso, eso, hay que vivirlo. Gracias eu! Por informarnos de movilizaciones que no tienen ningún eco en los medios de comunicación!!!

eloy urarte dijo...

Mercadona? Jo pensava que era Metadona.

Anónimo dijo...

El tema Mercadona ja fa temps que cueja... Però es trist comprovar com els drets dels treballadors es tornen a trobar més aprop del S.XIX que del XXI. Volem més denuncia social! Tres bien.

Suavinni dijo...

Vaya tela. Perquè no surt als mitjans això?
Però no tots els supermercats tracten com una merda als treballadors, jo vaig currar a un erosky i el tracte era molt bo.

Anónimo dijo...

http://www.lahaine.org/index.php?p=22180

Anónimo dijo...

Yes indeed, in some moments I can say that I acquiesce in with you, but you may be considering other options.
to the article there is stationary a without question as you did in the fall efflux of this request www.google.com/ie?as_q=windows vista sp 1 five language standalone x86 ?
I noticed the catch-phrase you suffer with not used. Or you use the dark methods of inspiriting of the resource. I possess a week and do necheg