Ens hem begut l'enteniment

A qui voleu enganyar? Aquest és el blog per a tota aquesta colla de frustrats sense cap mena de vida social ni sexual. Us adverteixo que aquest egocentrisme d'opinar per qualsevol bestiesa que passa al món és una malaltia. Jo en canvi llegeixo llibres que nomès entenc jo i escolto cintes, sí sí cintes que gravo amb la meva veu. Visca Parálisis Permanente!

lunes, 16 de abril de 2007

Michael Moore té tema per una nova pel·lícula


Gran ironia la dels Estats Units, els que vetllen per la seguretat mundial alertant-nos del terrorisme islàmic i són incapaços d'evitar tragèdies com les d'avui a la universitat tècnica de Virgínia. Portem una setmana comentant les morts a Algèria i a Casablanca per part d'Al Qaida però aquesta nit el protagonista d'una catàtrofe eren els Estats Units. Un home ha entrat a primera hora del matí a un dels edificis dels dormitoris del campus de Virginia Tech i ha disparat als estudiants. N'ha mort un. Dues hores més tard hi ha hagut un segon tiroteig a un altre dels edificis de la universitat on al final en total hi ha hagut 33 morts i una vintena de ferits. Tot això és similar a la matança d'Austin, a Texes l'any 1966 on un home va matar a 15 persones també a una universitat. Ens fa recordar també, la tragèdia més actual de l'Institut Columbine, on van haver-hi 15 morts . En especial, la pel·lícula de Bowling for Columbine on Michael Moore arriba a la conclusió que el nivell de violència dels Estats Units ve no tant per la quantitat d'armes de foc que té sinó per la cultura de la por que els mitjans americans han anant transmetent. Es reobre el debat sobre la seguretat i sobre la legislació sobre la possessió d'armes.
Aquests fets de Virgínia li poden servir a Michael Moore per donar-li suport al candidat demòcrata de les properes eleccions del 2008 a través d'una continuació del documental Bowling for Columbine.

1 comentario:

Nuria Vega dijo...

Título llamativo, pero triste realidad!!