Ens hem begut l'enteniment

A qui voleu enganyar? Aquest és el blog per a tota aquesta colla de frustrats sense cap mena de vida social ni sexual. Us adverteixo que aquest egocentrisme d'opinar per qualsevol bestiesa que passa al món és una malaltia. Jo en canvi llegeixo llibres que nomès entenc jo i escolto cintes, sí sí cintes que gravo amb la meva veu. Visca Parálisis Permanente!

sábado, 21 de abril de 2007

1 any posant La directa


El setmanari dels moviments socials La Directa ja té un any i ho van celebrar ahir a la nit a la Sala Bahia, una antiga discoteca del barri de Sants molts anys abandonada que fa també quasi un any "L’Espai Alliberat per la Cultura " va ocupar.
Faig un incís sobre la sala Bahia. Sempre recordaré el 16 de juny del 2006, el dia que aquest grup de l'espai alliberat va ocupar la sala. Quin contrast de colors, formes, olors i il·lusions.Era un circ i una olla de grills. Hi havia vedets, pallassos, actors, malabaristes, okupes del Miles de Viviendas, assemblearis de la UAB, hippies, punkis, skins, indepes, anarcos, raperos, Jalea Real, La Troba Kung Fu, Pirats sound system, l'Irineu, el meu amor platònic... Un paradís per als sociòlegs!
Els simpatitzants d'aquest setmanari van poder gaudir de tres concerts: Nour, Revolta 21 i Rauxa. Aquests últims van ser espectaculars. En Jaume Ibars, el cantant i guitarrista d'aquest grup musical ens va deixar "esmaperduts"( paraula patentada pel nostre company comunista lletraferit)
Bé, doncs, al setmanari trobem personatges carismàtics com la Mònica Terribes i el Matthew Tree i no sé com ho han aconseguit (si per messenger o per skype) però fins i tot tenen una entrevista molt sucosa amb el GRANDE GRANDE Noam Chomsky!
No deixem de banda al nostre company de les terres empordaneses en Lluc Salelles,un dels redactors.
http://www.setmanaridirecta.info/
http://culturalliure.blogspot.com/
http://www.sindominio.net/miles/
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=51955651
http://www.rauxa.biz/

4 comentarios:

Anrhick dijo...

Pel que veig només faltaven a la Bahía Los del Rio i un grapadet de Hard mods. Acracia i llibertat!

Eulàlia Sánchez dijo...

pa hard mod ja estava jo!

Lluc Salellas i Vilar dijo...

merci companya!!!

gran post,...realment va ser una festa molt bonica i molt benparlada i benparida,..hehehe

Nuria Vega dijo...

sí, realmente fue un acontecimiento, se te olvida comentar el precio de la cerveza...
Todo un expectáculo para mentes a b i e r t a s