Ens hem begut l'enteniment

A qui voleu enganyar? Aquest és el blog per a tota aquesta colla de frustrats sense cap mena de vida social ni sexual. Us adverteixo que aquest egocentrisme d'opinar per qualsevol bestiesa que passa al món és una malaltia. Jo en canvi llegeixo llibres que nomès entenc jo i escolto cintes, sí sí cintes que gravo amb la meva veu. Visca Parálisis Permanente!

jueves, 17 de mayo de 2007

Ecologistes d'esquerres de debò

"ICV-EUiA liderarà la construcció social i ecològica de Barcelona i Catalunya", paraules de Mayol dimecres 16 de maig del 2007

El dia anterior a Esplugues de Llobregat els Mossos del bon rotllo van arrestar 4 persones que protestaven contra el Pla Caufec, un pla urbanístic que pretén destruir el Parc de Collserola. Preveu construir dues torres bessones de més de 105 metres d'alçada al peu de la muntanya, després també un macro centre comercial (el més gran de la vessant nord de Barcelona), 600 pisos d'alt standing i algun que altre pis de protecció oficial per dissimular aquesta especulació. La Generalitat de Catalunya a mitjans de l'any 2002, va aprovar el desenvolupament d'aquest pla promogut per CAUVAL i FECSA, impulsat per l'empresa SACRESA (Grup Sanahuja), amb el vist i plau de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat (PSC) i el suport del PP, després de 10 anys d'oposició veïnal.
Aquest sòl estava qualificat majoritàriament de zona verda en el Pla General Metropolità (PGM). No s'ha fet un estudi d'impacte ambiental. Amb l'excusa del soterrament de les línies elèctriques d'alta tensió que travessen la zona i davant la necessitat de finançar l'operació van decidir ampliar la zona edificable de 30.000m2 fins a 234.000m2:



75.000m2 equipaments i locals d'oci i esbarjo.
59.000m2 d'oficines
15.000m2 centre comercial
85.000m2 d'habitatges

Quanta hipocresia!
Una setmana alineats i envaïts pel CONSTRUMAT i mítings on tots ens prometen la lluna i en canvi, la majoria dels pixapins ignora les salvatjades urbanítiques i corruptes que fan a quatre parades de metro de casa seva. Ahir es van penjar tres joves a 50 metros d'altura d'un edifici d'Esplugues per protestar contra el Pla Caufec. Els mitjans ho silencien. D'acord, pot ser és massa local. Jo no sóc d'Esplugues però a mi m'afecta, a qualsevol persona amb sentit comú li hauria d'afectar i hauria de ser portada de diari i no si els pericos han guanyat o han perdut.

5 comentarios:

eloy urarte dijo...

Claro!! K et pensaves k oferia el supersexy portabella?? xD

Ardegu dijo...

Caram, parle del que parle ho coneixes a la perfecció :P

Molt bons també els Sud Sound System, hi han uns quants grups italians molt bons (Viboras, Meganoidi, Klase Kriminale, Senza Sicura etc).

Salut!

Eulàlia Sánchez dijo...

Els Klasse Kriminale són uns clàssics d'OI!A mi els que m'encanten són els CCCP,Nabat, els Spook and the guay i els Statuto.
Et dedico una dels CCCP:
Io sto bene
è una questione di qualità
o una formalità
non ricordo più bene una formalità
come decidere di radersi i capelli
di eliminare il caffè, le sigarette
di farla finita con qualcuno
o qualcosa, una formalità una formalità
o una questione di qualità
io sto bene io sto bene
io sto male io sto male
io non so io non so
come stare dove stare
non studio non lavoro non guardo la TV
non vado al cinema non faccio sport
io sto bene io sto male io non so
cosa fare non ho arte non ho parte
non ho niente da insegnare
è una questione di qualità
o una formalità
non ricordo più bene, una formalità

Anónimo dijo...

commo sto io? Io sto regulare...
NO al Caufec

Eulàlia Sánchez dijo...

tu non sei felice Io non sono felice solo la mamma e papà sono orgogliosi di noi